Програмиране

Share
print

Plan-Vision предлага програмистко обслужване главно за програми, които работят заедно с VisionR. Java програмирането или база данни програмирането (в т.ч. база данни тригери) трябва да помогнат за интеграцията на VisionR системата в мрежата на клиента.

Контакт
ContactНуждаете се от повече информация? Просто ни се обадете или ни изпратете и-мейл с вашия въпрос. Ще се радваме да ви се обадим и да ви помогнем.

Тел.: +359 (0)42 6373 - 73
Факс: +359 (0)42 6373 - 73
И-мейл: info at plan-vision dot com

Ние Ви се обаждаме.

Програмиране

Java

Plan-Vision предлага Java програмистки услуги за интерфейси с VisionR системата. Съществуват случаи, в които външни технологии могат лесно да бъдат прикрепяни към сървъра по време на работа, тъй като VisionR притежава "plug-in" механизъм за изпълнение на Java код вътре във сървъра.

Бази данни

Plan-Vision предлага консултиране в областта на програмирането, което е подкрепено от дългогодишен опит с релационни бази данни (RDBMS) като:

  • Oracle
  • PostgreSQL
  • MySQL
  • Microsoft SQL Server

Предлаганите услуги включват моделиране на данни, създаване на потребителски дефинрани изгледи, база данни тригери, специфични SQL запитвания и т.н. База данни консултантските услуги са най-вече необходими, когато VisionR е инсталиран в среда с една или повече съществуващи бази данни. Умни интерфейси се използват за избягване на излишъка на данни.