Анализ

Share
print

Plan-Vision подпомага своите клиенти и партньори в определяне параметрите на средата за да вземат най-оптималните решения при инсталиране на VisionR системата. Основната цел е да притежават високо производителна и разходно-ефективна система след инсталиране на VisionR в мрежата на клиента.

Контакт
ContactНуждаете се от повече информация? Просто ни се обадете или ни изпратете и-мейл с вашия въпрос. Ще се радваме да ви се обадим и да ви помогнем.

Тел.: +359 (0)42 6373 - 73
Факс: +359 (0)42 6373 - 73
И-мейл: info at plan-vision dot com

Ние Ви се обаждаме.

Анализ

Софтуерна среда

Plan-Vision предлага услуги свързани с анализ на съществуващи софтуерни среди. Основната цел е да се набележат възможности за усъвършенстване и оптимизация на производителността. За предлагане на устойчиви решения, всички действащи и планирани софтуерни системи трябва да бъдат взети под внимание при инсталиране на VisionR във вече съществуваща инфраструктура.

Съществуващи бази данни

Plan-Vision предлага анализ на производителността на съществуващи бази данни. Процесът на инсталиране на VisionR във вече съществуваща база данни среда е придружено от компетентни консултантски услуги.

База данни инсталации

Когато съществуваща база данни среда не поддържа повече инсталации, Plan-Vision предлага база данни инсталация за специфичното осъществяване на основните разработчици на пазара (Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL).