Персонализиране

Share
print

Plan-Vision предлага на своите клиенти и партньори услуги свързани с персонализиране на софтуера. Предлаганата помощ включва услуги като добавяне на нови обектни дефиниции, описание на специфични работни потоци, създаване на нови маски на приложения и много други.

Контакт
ContactНуждаете се от повече информация? Просто ни се обадете или ни изпратете и-мейл с вашия въпрос. Ще се радваме да ви се обадим и да ви помогнем.

Тел.: +359 (0)42 6373 - 73
Факс: +359 (0)42 6373 - 73
И-мейл: info at plan-vision dot com

Ние Ви се обаждаме.

Персонализиране

Модулно персонализиране

Стандартната инсталация на VisionR предлага предварително определен набор от обекти на данни показвани в специфични модулни маски. Обектите на данни могат да бъдат показвани или скривани спрямо нуждите на клиента. Референции към обектни дефиниции от други модули може да се нуждаят от показване в потребителския интерфейс в случай на покупка и инсталация на даден VisionR модул. Това не означава задължително включване на нови модули в придобития лиценз. Единствено разходите по персонализиране са приложими в такъв случай.

Обектни дефиниции

Стандартните обектни дефиниции включени във VisionR модулите могат да бъдат разширявани спрямо нуждите на клиента. Приспособяването на стандартните обектни дефиниции чрез добавяне или скриване на свойства на обекти на данни е обикновено част от първичното персонализиране. Малки промени в обектните дефиниции, направени на по-късен етап в работещата система, са най-вече предмет на условията описани в договора за поддръжка на софтуера. По-значителните промени в модела на данни са обикновено придружавани от такси за персонализиране.

Персонални маски

Стандартната инсталация на VisionR включва предварително определен набор от модулни маски (формуляри, изгледи, административни маски). Създаването на нови маски или модифицирането на съществуващи такива са част от процеса на персонализиране. Такива промени могат лесно да бъдат осъществени при първоначално инсталиране на VisionR или по-късно във вече работещата система.

Персонални работни потоци

Когато стандартните модулни дефиниции не са достатъчни да опишат специфичните работни потоци на клиента, допълнителни дефиниции могат да бъдат осъществени като част от първоначалния процес на персонализиране. Добавянето на нови описания на работни потоци в работещата система може да бъде осъществено от администратор, който е служител на клиента или от Plan-Vision, или някой от неговите партньори.

Персонални интерфейси

Plan-Vision предлага услуги по осъществяване на интерфейсно програмиране, в случай на появили се проблеми при използване на стандартните VisionR интерфейси за обмен на данни между VisionR и софтуер на друг разработчик.